El Serielizados Kick tanca la seva 2a edició - Serielizados
PITCH SERIELIZADOS KICK 2023

El Serielizados Kick tanca la seva 2a edició

Diem adeu a la 2a edició del Serielizados Kick, la 1a incubadora de sèries en català, amb el pitching de cloenda que es va dur a terme el passat dijous 1 de febrer.
Serielizados Kick

El pitching de cloenda de la 2a edició del Serielizados Kick, la primera incubadora de sèries en català, es va dur a terme el passat dijous 1 de febrer.

Presentat i moderat per l’actriu la Núria Deulofeu, els 8 participants van poder exposar els seus projectes en una fantàstica jornada, després d’haver passat per un procés que va començar al setembre.

Núria Deulofeu iniciant la jornada de pitching.

8 mesos, 8 projectes

Durant aquests mesos, han tingut l’acompanyament de diferents mentors/es que els han guiat en el procés de desenvolupament de la sèrie. Creadors i guionistes com Joan Yago, Mercè Sarrias, Cris Broquetes, Albert Plans, Sergi Pompermayer, Lluís Arcarazo han estat els encarregats d’aconsellar i ajudar als ‘kickers’ en tot el procés.

A més de les tutories, els 8 projectes han pogut gaudir d’un talent campus amb masterclasses de guió, trobades amb cadenes i plataformes, i festivals internacionals de sèries; i també han conviscut una setmana a la FaberLlull a Olot, en una residència de creació per avançar en la creació d’aquestes sèries.

Tots els participants van tenir 5 minuts per presentar el seu projecte, i seguidament, la Fila Zero va poder fer preguntes als creadors durant 5 minuts.

La fila 0 estava formada per:

  • Ivan Agenjo de Peekaboo Animation – Productora especialitzada en continguts d’animació infantil per a televisió i noves plataformes.
  • Tono Folguera de Lastor media – Lastor Media desenvolupa, produeix i coprodueix diverses sèries de televisió, documentals i pel·lícules comercials i arthouse amb una clara aposta tant pel nou talent com per directors i guionistes consagrats.
  • Angel Colom de Veranda Productora audiovisual amb anys d’experiència en el sector. Fan ficció, entreteniment, documentals i continguts publicitaris per a televisió i plataformes digitals.
  • Carmen Marfà de El Terrat La comesa del Terrat és crear i produir formats d’entreteniment i ficció per a qualsevol suport de televisió, internet o teatre, entre altres.

A més dels participants de la Fila Zero, més de 30 productores van assistir al pitch de la segona edició del Serielizados kick. Després de les presentacions, productores i projectes van poder gaudir d’un pica-pica per poder compartir impressions i establir contacte amb els productors interessats en els seus projectes.

Aquest son els 8 projectes presentats al pitching del Serielizados Kick:

Trinitat
Mònica Barrio

Barcelona, 1977. La vida de tres dones que viuen a la presó de Trinitat canviarà per sempre quan es vegin empeses a cooperar, malgrat les diferències, i enfrontar-se a la situació opressiva de la presó per aconseguir la seva llibertat.

Serielizados Kick

Descansa en Pau
Sergi Portabella i Sergi Vallès

Un actor insolvent i pare de dos fills, es separa de la seva parella, es muda a un traster i comença a treballar en una funerària, intentant sobreviure a la desgràcia.

Serielizados Kick

Mr. Johnson
Jordi Vilches, Claudia Aragon, Cordelia Alegre, i Oriol Guanyabens

Mr. Johnson és una dramedy que narra les aventures de’n Narcís Garcia Coll, un treballador de l’aeroport de Girona, que fuig de la seva vida gris a partir de l’usurpació d’identitats a través de les maletes que roba

Serielizados Kick

Contacto 0
Judit Llauradó

La Nina (24), una noia dependent i impulsiva, intenta recuperar al seu exnòvio, seguint els consells d’un youtuber gurú de l’amor.

Serielizados Kick

Porcs al Riu
Marta González

Una mà tallada apareix al riu Segre. La Dolors, una excèntrica sergenta que combina la investigació criminal amb el contraban d’ous, arriba al Parc Natural de La Mitjana per investigar el brutal assassinat de l’Ian, una jove promesa del piragüisme. Allà es trobarà amb un peculiar ecosistema de frontera que posarà cap per avall per esbrinar qui és l’assassí i decidir entre l’ètica professional o la justícia personal.

Serielizados Kick

Boys don’t fly (Fuster Keaton)
Carlos Robisco

Quan l’Otis es troba que l’últim videoclub Blockbuster de la Península Ibèrica ha desaparegut juntament amb el seu millor amic i dependent  del local, tot apunta a que no nomès és el tancament d’un negoci. És possible  que tot sigui fruit d’una abducció alienigena. Juntament amb la Yūko i un grup de underdogs, l’Otis s’embarca en una investigació pels alts i baixos fons d’una Barcelona com la d’avui en dia, en el que esdevé un viatge surrealista i absurd… que revela que la nostra realitat potser és més alien del que sembla.

Mallorca things to do (Temperatures sense canvis)
Joan Tomàs Martínez Grimalt i Clara Fiol

En el si d’una Mallorca massificada i asfixiant, tres dones han de conviure il·legalment en un saló estètic. Intentant punxar l’electricitat, cometen un homicidi imprudent, i aquest serà el més petit dels seus problemes.

Vallclosa
Guillem Villalonga i Mario Monzó

Àlex, un vailet que acaba de perdre a la seva estimada Àvia, descobreix un món màgic i emocionant anomenat Vallclosa. Acompanyat per Camagroc, un revolucionari menairó perseguit pel malvat Home dels Nassos, Àlex cerca la manera de retornar aquesta màgia al món humà. Però, a mesura que s’endinsa a Vallclosa, Àlex es planteja si tornar a casa o quedar-se allà per sempre.

Serielizados

en .