Comença la segona edició del Serielizados Kick
EDICIÓ 2023

Comença la segona edició del Serielizados Kick

La Faberllull acollirà les activitats principals de la setmana del talent campus d'aquesta segona edició del Serielizados Kick.

Avui es dona tret de sortida la residència de desenvolupament de la segona edició del Serielizados Kick, la incubadora de sèries en català. Els 8 projectes seleccionats, escollits d’entre 70 candidatures, van ser anunciats aquest juliol.

Prèviament a la fase de residència que s’engega aquesta setmana a l’espai Faberllull a Olot, el passat dijous 19 d’octubre, van tenir lloc a la seu d’SGAE Catalunya, diverses activitats i mentories personalitzades per millorar aspectes de la narrativa de cadascun dels projectes a càrrec de cinc professionals del sector.

Els mentors en qüestió són els i les guionistes Joan Yago (Mai neva a Ciutat), Sergi Pompermayer (Plats Bruts), Albert Plans (Ventdelplà), Mercè Sarrias (Infidels), Cris Broquetas (Mironins) i Lluís Arcarazo (Nissaga de poder).

Entre el 13 i el 30 de novembre, els projectes seleccionats gaudiran d’una Residència Creativa on podran compartir espais, tallers, i rebre la segona sessió de tutories enfocades als seus projectes. Els mentors han estat triats amb la finalitat d’ajudar de forma més personalitzada en el desenvolupament creatiu de totes històries, pensant en les necessitats dels projectes.

Els projectes seleccionats d’aquesta segona edició del Serielizados Kick són Fuster Keaton de Carlos Robisco, Temperatures sense canvis de Joan Tomàs Martínez Grimalt i Clara Fiol, Mr. Johnson de Cordelia Alegre, Jordi Vilches, Claudia Aragon, Oriol Guanyabens, Contacto 0 de Judit Llauradó, Vallclosa, de Guillem Villalonga i Mario Monzó, Trinitat, de Mònica Barrio, Descansa en Pau de Sergi Portabella i Sergi Vallès i Porcs al Riu de Marta González.

Fotografia d’un dels espais de la residència Faberllull d’Olot.

Serielizados

en .