Serielizados organitza la 1ª Residència de Guions de sèries en català
Serielizados Kick

Serielizados organitza la primera Residència de Guions de sèries en català

El pròxim dilluns 27 de juny Serielizados presentarà aquesta nova iniciativa en una sessió informativa a la seu d'SGAE a Barcelona.

Les inscripcions per assistir a la sessió informativa ja estan obertes.

Serielizados i GAC (Guionistes Associats de Catalunya) donaran a conèixer el Serielizados Kick aquest dilluns 27 de juny a les 13 hores, en una jornada informativa a la seu d’SGAE Catalunya (Passeig Colom, 6 de Barcelona).

Aquesta iniciativa insòlita vol impulsar el desenvolupament de sèries en català, donant eines i recursos als creadors i creadores locals, i crear un teixit industrial que faciliti la seva producció.

El Serielizados Kick donarà ajuts de desenvolupament remunerades a projectes de sèries curtes en català (de menys de 20 minuts per capítol). A més, els seleccionats tindran accés a un Talent Campus i podran gaudir d’una residència creativa.

Les inscripcions per acudir presencialment a aquesta sessió informativa ja estan obertes en aquest enllaç. En aquesta sessió informativa també es presentarà el Pitching Forum de llargmetratges del GAC i la Residència de Guions per a llargmetratges de ficció de l’Acadèmia de Cinema Català.

Les presentacions aniran a càrrec de Víctor Sala, co-director de Serielizados, Laia Aubia, directora de l’Acadèmia del Cinema Català, i Pau Ortiz, coordinador del GAC.

La sessió també es podrà seguir en línia. (Es compartirà l’enllaç a les nostres xarxes socials el mateix dia).

 

Serielizados

en .