Serielizados Kick busca sèries en català - Serielizados
Primer Serielizados Kick

Serielizados Kick busca sèries en català

Neix el Serielizados Kick, una nova proposta d'incubadora per impulsar la creació i el desenvolupament de sèries en català.

SERIELIZADOS convoca el Serielizados Kick, la primera incubadora de sèries en català. L’objectiu del Serielizados Kick és crear una incubadora que impulsi la creació i el desenvolupament de sèries en català, convertint-se en un espai d’innovació, inclusió, cooperació i professionalització de la creació audiovisual televisiva en llengües cooficials.

El Serielizados Kick seleccionarà vuit projectes de sèrie de 6 episodis de menys de 20 minuts que participaran en un programa de mentoria, formació i residència i rebran un ajut econòmic de suport a la creació.

Així, cada projecte rebrà un ajut de suport a la creació de 8.000€, i podran participar al Talent campus,  un programa de formació i continguts dedicats a donar una visió completa i innovadora del procés de creació, producció i difusió de sèries.

Els projectes seleccionats gaudiran d’una residència creativa que pretén ser un espai per a compartir amb la resta de residents i rebre una tutoria. El Serielizados Kick conclourà amb un Pitching Fòrum, en el qual els vuit seleccionats presentaran a un públic professional els seus projectes. L’objectiu del Pitching Fòrum és donar a conèixer els projectes a agents de la indústria.

La convocatòria per a la primera edició del Serielizados Kick està oberta a tots els residents al territori espanyol majors de 18 anys. El termini de presentació dels projectes finalitza el dilluns 22 d’Agost de 2022 a les 23.59h. Els projectes seleccionats es donaran a conèixer durant la segona quinzena de setembre. 

El Serielizados Kick és una iniciativa de Serieliazdos, amb l’acompanyament i la supervisió de Guionistes Associats de Catalunya (GAC). El projecte compta amb el finançament de l’Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales i la col·laboració de la Universitat Ramon Llull – Blanquerna i Fundació La Pedrera.

Pots consultr les bases en aquest enllaç. 

Si necessites més informació, escriu-nos al correu: kick@serielizados.com

Serielizados

en .