Arrenca el Talent Campus del Serielizados Kick 2022
EDICIÓ 2022

Arrenca el Talent Campus del Serielizados Kick

La seu d'SGAE Catalunya acollirà algunes de les activitats principals de la setmana del talent d'aquesta primera edició del Serielizados Kick.

Està tot a punt per donar el tret de sortida a la primera edició del Serielizados Kick, la incubadora de sèries en català. Els 8 projectes seleccionats, d’entre 97 candidatures, van ser anunciats el 30 de setembre en aquest comunicat.

El dimecres 19 d’octubre, a la seu d’SGAE Catalunya, cinc professionals del sector oferiran mentories personalitzades per millorar aspectes de la narrativa de cadascun dels projectes. Els mentors són els i les guionistes Mar Coll (‘Tres dies amb la família’, ‘Matar al padre’), Javier Olivares (‘El Ministerio del Tiempo’, ‘Isabel’), Albert Plans (‘Porca Misèria’, ‘Plats Bruts’), Laia Manresa (‘Morir de dia’) i Enric Pardo (‘Mira lo que has hecho’, ‘Maricón Perdido’).

El divendres 21 d’octubre tindrà lloc la Jornada Professional del Kick, oberta al públic general, també a la seu d’SGAE Catalunya:

  • 10h Benvinguda a càrrec Betu Martínez i Víctor Sala (directors del Serielizados Kick), Lluís Gómez (director d’SGAE Catalunya i Balears) i Pau Ortiz (coordinador del GAC).
  • 10.15h – «Tendències en el Short Form«, a càrrec de la productora i experta en formats televisius de ficció, Gloria Salo (GECA).
  • 10.45h – «Sèries Green Film: recursos i eines per produïr de manera sostenible«, a càrrec de Laia Sanahuja, Responsable del Pla de sostenibilitat ambiental de l’ICEC i Laia Boixader, Tècnica de gestió a Catalunya Film Commission
  • 12h – «Series Short Form als festivals europeus«, una conversa amb Gerhard Maier (director del festival alemany Seriencamp) i Carlo Fasino (programador del festival francès Series Mania). Sessió moderada per Alba Pérez (Conecta Fiction).
  • 13h – Dinar Networking (cortesia de Catalan Films).

Pots inscriure’t a la sessió PRO omplint aquest formulari.

Els projectes seleccionats d’aquesta primera edició del Serielizados Kick són ‘Com muntar un pollastre‘ (de Joan Marc Voces); ‘Ja hem estat aquí‘ (d’Ona Anglada i Marta Vivet); ‘Candidats, desesperats per agradar‘ (de Lucas Borges, Markos Goikolea, Romina Martínez i Sergio Rodríguez); ‘El nom del pare‘ (de David Moragas); ‘KSA‘ (de Natàlia Boadas i Irene Moray); ‘Gat negre, gat roig‘ (de Guillem Manzanares); ‘La vella estrella‘ (de Marc G. de la Varga); i ‘Una habitació pròpia‘ (de Mariona Guiu).

Serielizados

en .