Aquests són els 8 projectes seleccionats del Serielizados Kick 2028
2ª EDICIÓ

Aquests són els 8 projectes seleccionats del Serielizados Kick 2023

La primera incubadora de sèries en català anuncia els vuits projectes que participaran en la segona edició.

Imatge d'una de les tutories de la primera edició del Serielizados Kick.

El jurat lector del Serielizados Kick 2023 format per Ona Anglada, Guillem Manzanares, Betu Martínez, Eva Mor, i Víctor Sala han donat a conèixer els vuit projectes seleccionats d’aquesta segona edició.

Enguany, cada un d’aquests projectes rebrà un ajut a la creació de 8.000€, i participarà al Talent Campus, un programa de formació i continguts dedicats a donar una visió completa i innovadora del procés de creació, producció i difusió de sèries.

Els vuits projectes seleccionats en aquesta segona edició són:

  • Fuster Keaton de Carlos Robisco
  • Temperatures sense canvis de Joan Tomàs Martínez Grimalt i Clara Fiol
  • Mr. Johnson de Cordelia Alegre, Jordi Vilches, Claudia Aragon, Oriol Guanyabens
  • Contacto 0 de Judit Llauradó
  • Vallclosa, de Guillem Villalonga i Mario Monzó
  • Trinitat, de Mònica Barrio
  • Descansa en Pau de Sergi Portabella i Sergi Vallès
  • Porcs al Riu de Marta González

Aquest any els projectes seleccionats gaudiran d’una residència creativa a la Faber Llull-Olot que pretén ser un espai per a compartir amb la resta de residents i rebre una tutoria. El Serielizados Kick conclourà amb un Pitching Fòrum amb l’objectiu de donar a conèixer els projectes a agents de la indústria.

El Serielizados Kick és una iniciativa de Serielizados, amb l’acompanyament i la supervisió de Guionistes Associats de Catalunya (GAC). El projecte compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (Generalitat de Catalunya), l’Ajuntament de Barcelona i el finançament dels Fons Europeus NextGeneration, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resil·liència, a través de l’Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales; i la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i SGAE Catalunya.

Serielizados

en .