Serielizados Kick obre el període d’inscripció de sèries
3ª EDICIÓ

Serielizados Kick obre el període d’inscripció de sèries per la seva 3ª edició

Ja tenim aquí la tercera edició del Serielizados Kick, la proposta d'incubadora per impulsar la creació i el desenvolupament de sèries en català de Serielizados.

Serielizados convoca la tercera edició del Serielizados Kick, la primera incubadora de sèries en català. L’objectiu del Serielizados Kick és consolidar la incubadora que impulsa la creació i el desenvolupament de sèries en català, que s’ha convertit en un espai d’innovació, inclusió, cooperació i professionalització de la creació audiovisual televisiva en llengües cooficials.

El Serielizados Kick seleccionarà nou projectes de sèrie de 6 episodis de fins a 30 minuts que participaran en un programa de mentoria, formació i residència i rebran un ajut econòmic de suport a la creació.

Així, cada projecte rebrà un ajut de suport a la creació de 9.000€, i podran participar al Talent campus, un programa de formació i continguts dedicats a donar una visió completa i innovadora del procés de creació, producció i difusió de sèries.

El programa de mentoria comptarà amb professionals del món audiovisual català que tutoritzaran els diferents projectes. En anterior edicions hem comptat amb creadors/es i guionistes com la Mar Coll (Tres dies amb la família), Javier Olivares (El Ministerio del Tiempo), Albert Plans (Plats Bruts), Laia Manresa (Morir de dia), Enric Pardo (Maricón Perdido), Joan Yago (Mai neva a Ciutat), Sergi Pompermayer (Plats Bruts), Albert Plans (Ventdelplà), Mercè Sarrias (Infidels), Cris Broquetas (Mironins) i Lluís Arcarazo (Nissaga de poder).

Els projectes seleccionats gaudiran d’una residència creativa a la Faber Llull-Olot que pretén ser un espai per a compartir amb la resta de residents i rebre una tutoria. El Serielizados Kick conclourà amb un Pitching Fòrum, en el qual els nou seleccionats presentaran a un públic professional els seus projectes. L’objectiu del Pitching Fòrum és donar a conèixer els projectes a agents de la indústria.

La convocatòria per a la tercera edició del Serielizados Kick està oberta a tots els residents al territori espanyol majors de 18 anys.

El termini de presentació dels projectes s’obre aquest 30 d’abril fins el 23 de maig fins les 18h.

El Serielizados Kick és una iniciativa de Serielizados, amb l’acompanyament i la supervisió de Guionistes Associats de Catalunya (GAC). El projecte compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (Generalitat de Catalunya) i la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i SGAE Catalunya.

  • Pots consultar les bases en aquest enllaç: BASES KICK
  • Pots consultar el formulari d’inscripció AQUÍSerielizados

en .