Serielizados Kick busca sèries en català
SEGON SERIELIZADOS KICK

Serielizados Kick amplia el període d’inscripció

Atenció creadors! Ampliem el periode d'inscripció al Serielizados Kick, una proposta d'incubadora per impulsar la creació i el desenvolupament de sèries en català, fins el dijous 8 de Juny de 2023.

Serielizados convoca la segona edició del Serielizados Kick, la primera incubadora de sèries en català. L’objectiu del Serielizados Kick és consolidar la incubadora que impulsa la creació i el desenvolupament de sèries en català, que s’ha convertit en un espai d’innovació, inclusió, cooperació i professionalització de la creació audiovisual televisiva en llengües cooficials.

El Serielizados Kick seleccionarà vuit projectes de sèrie de 6 episodis de menys de 20 minuts que participaran en un programa de mentoria, formació i residència i rebran un ajut econòmic de suport a la creació.

Així, cada projecte rebrà un ajut de suport a la creació de 8.000€, i podran participar al Talent campus, un programa de formació i continguts dedicats a donar una visió completa i innovadora del procés de creació, producció i difusió de sèries.

El programa de mentoria comptarà amb professionals com Joan Yago, Clara Roquet, Albert Plans, Mercè Sàrries o Sergi Pompermayer.

Els projectes seleccionats gaudiran d’una residència creativa a la Faber Llull-Olot que pretén ser un espai per a compartir amb la resta de residents i rebre una tutoria. El Serielizados Kick conclourà amb un Pitching Fòrum, en el qual els vuit seleccionats presentaran a un públic professional els seus projectes. L’objectiu del Pitching Fòrum és donar a conèixer els projectes a agents de la indústria.

La convocatòria per a la primera edició del Serielizados Kick està oberta a tots els residents al territori espanyol majors de 18 anys.

El termini de presentació dels projectes s’amplia fins el dijous 8 de Juny de 2023 a les 18.00h. Els projectes seleccionats es donaran a conèixer durant la segona quinzena de juliol.

El Serielizados Kick és una iniciativa de Serielizados, amb l’acompanyament i la supervisió de Guionistes Associats de Catalunya (GAC). El projecte compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (Generalitat de Catalunya) i el finançament dels Fons Europeus NextGeneration, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resil·liència, a través de l’Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales; i la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i SGAE Catalunya.

  • Pots consultar les bases i el formulari d’inscripció en aquest enllaç: bases Kick

en .